Lieve Angelie,

 

Jij voelt je hyper super grandioos vandaag!

Ik zie dat je een glimlach op je lippen draagt,

dat is geen jas, geen stippendas, geen kledingstuk.

Nee, nee, een glimlach heeft te maken met geluk!

 

Zaterdag 1 mei 2021…wat was er ook al weer? Oja, ik weet het: onze oudste dochter is zaterdag 1 mei 1971 geboren. Dus 50 jaar! Maar ze wil het niet weten. Wij weten het wel!

Ze groeide op op de boerderij met veel plezier. Toen ze 4 jaar was moest ze naar de kleuterschool. De eerste 14 dagen was het leuk. Toen werd het minder. Angelie zag het toch niet zo zitten. Op een maandag ging ik met Angelie naar school. Na nog geen 40 meter sprong ze van haar oranje fietsje af en gooide die in de sloot. Dus te laat op school!

Angelie waarom ben je te laat? Er kwam geen woord uit. Thuis vroeg ik waarom ze boos was. Ik vind kalfjes melk geven veel leuker was het antwoord.

Alles is toch goed gekomen. Op de lagere school had ze al een vriendje genaamd Koen. Na de lagere school naar de MAVO in Oisterwijk, maar wat nu? Naar de apothekersopleiding in Eindhoven 3 jaar. Daar had Angelie ook een vriendje. Elke dag had de trein vertraging (ha ha). Uren staan te kletsen met Marco uit Haaren! Diploma gehaald en aan het werk in Drunen.

Je was wel actief: zwemles, muziek(orgel), typen en je rijbewijs halen….laten we het daar maar niet over hebben.

Op zaterdagavond ging de bel op Holleneind 23. Ik, je moeder, deed open en zag een mooie jonge man staan. Is Angelie thuis? Ja!

Angelie, hier is een jongen die moet jou hebben. Ik denk dat hij te vroeg was anders had ze zelf wel open gedaan. Dat is Kees van Abeelen. Wij gaan naar de film. Houdoe! Ben je op tijd thuis?!

Enkele jaren verkering, daarna kochten ze een huis in Drunen. Angelie en Kees krijgen een lieve dochter, ons oudste kleinkind. Na 6 jaar kwam Pepijn. Een mooi manneke. Angelie werkt nog steeds bij de apotheker in Drunen. Ik denk al 30 jaar.

Angelie, geniet ondanks Corona, want je bent maar een keer in je leven Sarah.

Liefs,

Papa en mama